Het kaartspel Single Deck Blackjack wordt met één kaartspel gespeeld. Bij een online casino zal dit kaartspel na iedere gespeelde hand weer geschud worden en klaargezet zijn voor de volgende speelronde. Dit spel kan gespeeld worden met een lage-, normale- en hoge inzet. 

Als je op de speeltafel terecht bent gekomen krijg je de keuze uit verschillende kleuren fiches. Bij iedere inzetlimiet zijn de kleuren van de fiches verschillend. Bij het spelen van lage inzet blackjack krijg je de mogelijkheid om met inzetten van 0,10 tot 5 euro maximaal te spelen. De groene fiches is 0,10, de paarse 0,50 en de blauwe 1 euro waard. Selecteer een fiches en klik op het speelgebied en dan op "delen" Op het moment dat je op delen hebt geklikt zullen twee kaarten aan je worden uitgedeeld en twee aan de dealer zelf. De dealer heeft altijd een kaart openliggen waardoor de keuze makkelijker wordt gemaakt om door te spelen of niet.

Als je Single Deck Blackjack met een normale inzet gaat spelen kan je met inzetten spelen van 1 tot 40 euro. Er zijn blauwe, rode en gele fiches aanwezig. Een blauw fiches is 1 euro, een rode 5 euro en een gele 10 euro waard. Het spelverloop zal bij iedere inzetlimiet hetzelfde zijn - alleen de geldbedragen liggen hoger bij hogere inzetten. Je inzet wordt namelijk altijd verdubbeld (behalve bij een blackjack - 1.5x je inzet).

Kies je ervoor om meer risico te nemen en ga je blackjack met hoge inzet spelen dan kan je inzetten plaatsen van 25 tot 500 euro maximaal. De fiches hebben nu de kleuren lichtgroen, donkerrood en zwart. De lichtgroene fiches is 25 euro, de donkerrode 50 euro en de zwarte fiches 100 euro waard. Het spelverloop is bij dit kaartspel ook hetzelfde als bij de andere inzetlimieten - alleen kun je bij dit spel meer winst behalen.

Spelregels

  1. Single Deck Blackjack wordt met één kaartspel gespeeld
  2. De dealer moet een kaart nemen bij een softe 17 (17 behaald met aas in handen)
  3. Verzekering betaald 2 tegen 1 uit als je hiervoor hebt gekozen
  4. Blackjack betaald 1.5x je inzet uit (3 tegen 2)
BetCity
BetCity
€ 100 + 0 Spins
Circus.nl
Circus.nl
0 + 100 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€ 100 + 0 Spins